Groepenblog back-upDag, wij willen ons even aan jullie voorstellen. Wij zijn groep 1 en 2 van de Sint-Willibrordusschool. Onze groep bestaat momenteel uit 22 kinderen. Wij zijn allemaal anders, maar kunnen het heel goed samen vinden. Wij lachen veel, huilen soms, spelen graag en leren veel van elkaar.

Wat we allemaal belangrijk vinden is een goede sfeer waar we ons heel prettig bij kunnen voelen en waar we allemaal samen elke dag aan blijven werken. 

Groetjes van ons allemaal!

Juf Linda

Wij zijn groep 3-4 van de Sint-Willibrordusschool in Vilsteren. 

Onze bijzondere klas vind je op de zolder van de school. Het is hier knus en gezellig. Wij houden van zingen, spelletjes, werken op de computer en filmpjes kijken op het digibord. Elke dag worden we een beetje beter in rekenen, lezen en taal. Twee keer per week zijn we bezig met handenarbeid, tekenen en techniek. We bouwen met Knex, Lego, Kapla en andere materialen. In de pauze vind je ons op het sportveld waar we fanatiek voetballen met de hele school.
We hebben veel plezier met elkaar en vinden samenwerken belangrijk. Onze klas is gewoon TOP!!

Juf Marianne

Hallo, wij zijn groep 5 en 6. In onze klas zitten 23 kinderen. In groep 5 zitten 7 kinderen en in groep 6 zitten 16 kinderen. Onze meester is meester Bijen en onze juf is juf Ciska. Met elkaar hebben we een gezellige groep.

Knutselen vinden we allemaal heel erg leuk, maar jammer genoeg kan dat niet altijd. Werken is ook belangrijk, zoals taal, rekenen, spelling. We mogen vaak samenwerken. Dat vinden we wel tof!

De kinderen van groep 5 en 6Hallo iedereen, wij zijn de kinderen van groep 7 en 8 van de Sint-Willibrordusschool in Vilsteren. Onze groep bestaat uit 13 kinderen (groep 7: 7 kinderen / groep 8: 6 kinderen) en wij zijn allemaal vrienden/vriendinnen van elkaar!

Wij zijn ook een heel gezellige klas. Wij spelen altijd samen in de pauze met elkaar, spelen graag gezelschapsspelletjes (Monopoly, Duizend vragen quiz, Levensweg, Zeeslag .......... enz.) en wij hebben allemaal humor ... althans op onze eigen manier dan!

Wij proberen elkaar altijd te helpen. Wij helpen elkaar met de moeilijke dingen in de klas, maar proberen er ook voor iemand te zijn die hulp nodig heeft!

Sportief is een woord dat echt bij ons past. Wij zitten allemaal op minimaal 1 sport (voetbal, tennis, handbal, paardrijden en scouting). Kortom, een zeer gezellige klas dus ...... kom maar eens bij ons kijken!

Juf Marion

Comments