Willikids Opvang

Vol enthousiasme draaien Jacqueline v/d Schaar en Milou Bosch (stagiaire) het schooljaar 2017/2018 de buitenschoolse voorziening in Vilsteren. Jacqueline is een enthousiaste, kundige en gezellige pedagogisch medewerkster. Zij heeft al een aantal jaren ervaring in het werken in deze branche. Op dinsdag en donderdag loopt Milou Bosch stage bij de buitenschoolse voorziening. Milou woont zelf in Vilsteren en kent de weg in de bossen van Vilsteren en is creatief en enthousiast. Samen zijn zij een mooi team!

Dit schooljaar maken 17 kinderen structureel gebruik van de buitenschoolse voorziening Vilsteren.

We noemen het geen buitenschoolse opvang omdat het niet onder de wet kinderopvang valt. Er is geen mogelijkheid om gebruik te maken van kinderopvangtoeslag. De kosten worden volledig door de afnemende ouders betaald. Het tarief is daarop afgestemd. Voor vaste opvang gedurende het schooljaar is er de mogelijkheid een contract af te sluiten voor € 4,25,-per uur.

Het is ook mogelijk om uw kinderen af en toe een middag naar onze opvang te laten gaan. Hiervoor worden strippenkaarten* verkocht. De strippenkaarten zijn te koop bij Jacqueline. Op donderdag is er ook nog de mogelijkheid om voor schooltijd gebruik te maken van de opvang. Jacqueline is dan vanaf 7.30 uur aanwezig. Flexibele opvang en de VSO kosten € 5,00,- per uur.

De ervaring is dat de kinderen met veel plezier naar Jacqueline en Milou gaan. Ze hebben een leuke en gezellige middag waar tijd is voor hutten bouwen, buiten ravotten, waterdiertjes zoeken, knutselen, chillen, spelen met het mooie speelgoed, cake/pepernoten bakken etc. De ouders worden door middel van digitale foto’s via WhatsApp geïnformeerd over de gedane activiteiten.

Openingstijden:   
Maandag                                  15.00 -18.00 uur
Dinsdag                                    15.00 - 18.00 uur
Donderdagochtend                     7.30 - 08.20 uur
Donderdag                               15.00 - 18.00 uur
Vrijdag (even weken)               12.00 - 18.00 uur

 

 *Strippenkaart

Voor ouders/kinderen die niet structureel buitenschoolse opvang nodig hebben is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een strippenkaart. De mogelijkheden, werkwijze en geldigheid van deze strippenkaart zijn als volgt:


Mogelijkheden strippenkaart

·         Elke strip staat voor 3 uur BSO. Een vrijdagmiddag kost hierdoor 2 strippen.

·         In overleg met Jacqueline wordt overlegd wanneer er gebruik kan worden gemaakt van de strippenkaart.

·         Afname van de strippenkaart is alleen mogelijk als dit binnen de reguliere kindbezetting past.

Werkwijze strippenkaart

·         De grootte van de strippenkaart is 3 strippen.

·         De strippenkaart kan via de mail of persoonlijk aangevraagd worden bij Jacqueline

·         De kosten van de strippenkaart bedraagt €45,-. Deze kosten worden tijdens de eerstvolgende                        factuurdatum gefactureerd, ongeacht wanneer de uren feitelijk worden afgenomen. Op de factuur staat           de kaart vermeld als ‘strippenkaart’.

·         De kosten voor de strippenkaart komen niet in aanmerking voor de Kinderopvangtoeslag.

Geldigheid

·         Na de datum van afgifte is de strippenkaart schooljaar 2017/2018 geldig.

·         Bij afname van de strippenkaart zetten Jacqueline en de ouders hierop een handtekening.

·         De strippenkaart blijft op de BSO.

·         Ongebruikte strippen kunnen niet worden geretourneerd.

·         Mocht het voorkomen dat u door drukte op de BSO de strippen niet op heeft kunnen maken aan het              eind van het schooljaar, dan kan er in onderling overleg met Marco of Sharon besloten worden om het           bedrag te crediteren.