Leerlingenraad

Onze school heeft een eigen leerlingenraad.

Dit jaar bestaat de leerlingenraad uit 4 leerlingen, te weten: Liz Hendriks (groep 6), Mila Koggel (groep 8), Jaro Hulsman (groep 8) en Lynn Koggel (groep 8). Voor vragen/opmerkingen over de leerlingenraad kunt u een van deze kinderen aan de mouw trekken. Juf Sharon is de voorzitter van de leerlingenraad.

De laatste ontwikkelingen/gespreksonderwerpen van de leerlingenraad kunt u via deze pagina volgen. De leerlingen houden jullie zelf op de hoogte. 

Van links naar rechts: Emma (is naar een andere school gegaan), Lynn, Jaro, Liz en Mila.

Verslag van de vergadering van 17 oktober 2017
Hallo wij zijn de leerlingenraad,
Wij hebben veel ideeën zoals: nieuwe naam voor de BSO (dit is Willikids Opvang geworden, Indy Visscher heeft deze naam bedacht), meer schoolfeesten, workshops, dat iedereen hesjes aan doet, kooklessen, hogere vangnetten voor het voetbalveld, muzieklessen, een keer voor de leuk naar het zwembad in plaats van gym enz.
Wij zijn nu al bezig met een ding en dat is een nieuwe naam voor de BSO en we hebben een brievenbus in de gang staan voor de kinderen die ideeën hebben voor de school. Alvast bedankt voor de medewerking.
Groetjes de leerlingenraad.

Verslag van de vergadering van 14 november 2017
Hallo,
Wij als leerlingenraad willen graag dat alle kinderen hun hesjes en lichten van de fiets aan doen. Ook lijkt het ons leuk dat er workshops worden gegeven door ouders/verzorgers over hun beroep. Hiervoor hebben wij aanmeldformulieren uitgedeeld. Wij hopen op veel reacties. Ook zijn wij bezig met het ontwerpen van een logo voor de Willikids Opvang.

Verslag van de vergadering van 19 december 2017
Hallo allemaal,
Wij zijn deze week bezig met het bord voor de Willikids Opvang. Zoals jullie misschien weten heeft Indy de naam bedacht. Nu gaan we ook een prijsvraag houden voor het logo van de Willikids Opvang. Na de kerstvakantie kunnen de ontwerpen worden ingeleverd. Ook hebben er een aantal ouders zich opgegeven voor het geven van workshop. Wij gaan met de juffen overleggen wanneer deze gegeven kunnen worden en wij zoeken dan contact met de ouders/verzorgers die zich hebben opgegeven.

Verslag van de vergadering van 12 maart 2018
Hallo allemaal,
Van de vorige vergadering hebben wij geen verslag gemaakt, maar nu wel. Wij gaan als leerlingenraad contact opnemen met de ouders die een workshop willen geven. Ook gaan wij Roy contacten voor de brandweer en ambulance bij ons op school. We hebben besloten dat er geen vervanger voor Emma komt. Alleen als wij merken dat het lastig is met zijn vieren gaan wij er iemand bij zoeken. Wij hebben ook een keuze gemaakt voor het winnende logo van de Williekids Opvang. Deze wordt 10 april tijdens het 95 jarig jubileum van school onthuld.