Leerlingenraad

Onze school heeft een eigen leerlingenraad.

Dit jaar bestaat de leerlingenraad uit 5 leerlingen, te weten: Emma Duval (groep 5), Liz Hendriks (groep 6), Mila Koggel (groep 8), Jaro Hulsman (groep 8) en Lynn Koggel (groep 8). Voor vragen/opmerkingen over de leerlingenraad kunt u een van deze kinderen aan de mouw trekken. Juf Sharon is de voorzitter van de leerlingenraad.

De laatste ontwikkelingen/gespreksonderwerpen van de leerlingenraad kunt u via deze pagina volgen. De leerlingen houden jullie zelf op de hoogte. De eerste vergadering vindt plaats op 17 oktober 2017.

Van links naar rechts: Emma, Lynn, Jaro, Liz en Mila.

Verslag van de vergadering van 17 oktober 2017
Hallo wij zijn de leerlingenraad,
Wij hebben veel ideeën zoals: nieuwe naam voor de BSO (dit is Willikids Opvang geworden, Indy Visscher heeft deze naam bedacht), meer schoolfeesten, workshops, dat iedereen hesjes aan doet, kooklessen, hogere vangnetten voor het voetbalveld, muzieklessen, een keer voor de leuk naar het zwembad in plaats van gym enz.
Wij zijn nu al bezig met een ding en dat is een nieuwe naam voor de BSO en we hebben een brievenbus in de gang staan voor de kinderen die ideeën hebben voor de school. Alvast bedankt voor de medewerking.
Groetjes de leerlingenraad.

Verslag van de vergadering van 14 november 2017